enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 13:25

Eurostars 3: Πρόσκληση για τις Καινοτόμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για υποβολή καινοτόμων ερευνητικών προτάσεων

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Ευρωπαϊκά Νέα


Τα Eurostars είναι το μεγαλύτερο διεθνές πρόγραμμα χρηματοδότησης που υποστηρίζει καινοτόμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Πανεπιστήμια και ερευνητικούς οργανισμούς για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, διαδικασιών και υπηρεσιών. Το Eurostars 3 αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής Σύμπραξης για τις Καινοτόμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (European Partnership on Innovative SMEs), η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. μέσω του Ορίζοντα Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό έχει δημοσιευθεί η 7η Πρόσκληση των Eurostars 3/Innovative SMEs για υποβολή ερευνητικών προτάσεων, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι από τις 12 Ιουλίου 2024 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:00 CET (ώρα Βρυξελλών). Συντονιστής του υποβαλλόμενου έργου θα πρέπει να είναι καινοτόμος Μικρομεσαία Επιχείρηση με έδρα κράτος-μέλος των Eurostars. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την πρότασή τους στην εξής πλατφόρμα: myeurekaproject.org.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της ΓΓΕΚ στην πρόσκληση ανέρχεται σε 1.000.000,00€. Το ποσό της ελληνικής συμμετοχής θα κατανεμηθεί στους δικαιούχους μέχρι το ανώτερο ποσό των 200.000€ ανά πρόταση με Έλληνα εταίρο και μέχρι 250.000€ ανά πρόταση με Έλληνα συντονιστή, σύμφωνα με τους εθνικούς κανόνες συμμετοχής, όπως περιγράφονται στο σχετικό συνημμένο έγγραφο. Οι εθνικοί κανόνες συμμετοχής έχουν δημοσιευθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τις συμμετέχουσες χώρες και την καλύτερη προετοιμασία και υποβολή της πρότασης εν γένει μπορείτε να βρείτε στις κάτωθι διευθύνσεις:

Ενόψει της 7ης Πρόσκλησης του προγράμματος Eurostars 3 διοργανώνεται διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο για ενδιαφερόμενους την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 στις 10.30 με 12.00 (CET). Μπορείτε να εγγραφείτε στον κάτωθι σύνδεσμο: https://attendee.gotowebinar.com/register/1151108849458831965

  • Για συνεχή ενημέρωση ως προς τα προγράμματα του δικτύου EUREKA μπορείτε να συμβουλεύεστε την επίσημη ιστοσελίδα (https://eurekanetwork.org/), καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter: https://eurekanetwork.org/newsletter/
  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, επίσης, να απευθύνεστε στα Εθνικά Σημεία Επαφής: Eurostars@gsrt.gr
  • Χώρες Eurostars: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο. (Από την 1η Ιανουαρίου 2024 οι οντότητες που είναι εγκατεστημένες στο Ηνωμένο Βασίλειο θεωρούνται ότι είναι εγκατεστημένες σε συνδεδεμένη χώρα του Horizon Europe)

Χώρες Eurostars που δεν είναι κράτη-μέλη της ΕΕ ή συνδεδεμένες χώρες του Ορίζοντα Ευρώπη: Καναδάς, Νότια Κορέα, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική και Ελβετία.

ANKO ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.
Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 38628

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 13:25

Παρακαλώ περιμένετε...